Kunst Kogel WAK Hilversum

Kunst Kogel bij de WAK Hilversum zondag 7 juni 2015

Ook dit jaar neemt Kunst Kogel deel aan de WAK Hilversum. Tijdens de week van de amateurkunsten kunt u genieten van diverse amateurkunstverenigingen uit de regio. Wij zullen in het prachtige decors van het Dudokpark een drietal choreografieën laten zien.  Neem uw picknick kleedje mee, het belooft een heerlijk ontspannen dag te worden. Tevens kunt u om 16.00 in de GSA gallerie een duet bewonderen bij de afsluiting van de WAK.

Kunst Kogel in het Park 7 juni tussen 13.00 en 15.30

  • Moderne Dansgroep Kunst Kogel Titel: Iron Sky. In Iron Sky danst dansgroep Kunst Kogel een choreografie geïnspireerd op het Huis van Bernarda Alba van theaterschrijver Federico Garcia Lorac. Als een vrouw haar man verliest kondigt zij een periode aan van 8 jaar rouw. We kijken naar een scene vol onderhuidse spanningen tussen de dochters. 
  • Klassieke Dansgroep Kunst KogelVorig jaar liet deze groep al zien dat klassieke dans prima samengaat met hedendaagse popmuziek. Dit jaar schitteren zij op prachtige muziek van Emili Sandé. Geniet van een eeuwenoude danstechniek in een nieuw jasje.
  • Moderne Dansgroep Kunst Kogel UtrechtTitel: Eyes wide openDeze dans is een ware energiebom! Kom kijken en krijg een boost waar u de hele dag nog van geniet.

Kunst Kogel in de GSA Galerie: 16.00 uur

Titel: “Toets 2 voor…”

Dansers: Stephanny Turton – Kat, Eveline Dorland

Muziek en compositie: Guflux

Een telefoongesprek, snel en persoonlijk. Totdat je een keuzemenu voorgeschoteld krijgt. Twee figuren staan met u in de wacht. Zij doorlopen een keuzemenu. Komen zij nog aan de beurt? Wint het geduld het van de frustratie?