WP_20150827_002

Rondje35 Colourful City!

Hilversum, 12 september 2015

Vandaag staat Kunst Kogel op festival Rondje35 in #Hilversum. We hebben na een heerlijke zomer er nog even zin in. Kunst Kogel is apetrots dat er niet alleen een dansproductie staat op het Wagenmakersplein. We hebben met de ondernemers een prachtige Theatersluis gemaakt.

We stonden vorig jaar op dit festival met Chessdance. Dit jaar komt onze missie en visie naar voren. Interactieve kunst maken. Samen! Verbinden van Kunst, Cultuur, Ondernemers, en ja ook een lekker hapje eten met zijn allen hoort daarbij. Een filmpje pakken. Het Wagenmakersplein is er vandaag klaar voor.

Maar het hart van Kunst Kogel ligt bij de Danskunst.

Kom je kijken naar het begin van onze nieuwe voorstelling. ‘Before the Dark melts’. Gebasseerd op de toneelteksten (Huis van Bernarda Alba) van Federico García Lorca.

In deze eerste scène nemen de dansers u mee naar dat moment waarop je weet dat er iets niet zuiver is. “Je staat nog, je valt een keer. Je lacht, je proost, je speelt, maar ondertussen voel je dat de reddingsboei leegloopt. Je grijpt de hand van je zus. Zij lacht nog naar je, en achter haar ogen zie je een ‘sprankje’.

Is het hoop?”